De 7 beste hondenspeelgoed om te kopen in 2019

Je bekijkt nu De 7 beste hondenspeelgoed om te kopen in 2019

Je hond is je beste vriend. En hoewel hij zeker heel veel van jouw aandacht geniet heeft hij ook entertainment nodig. Net als kinderen kan een pup in en uit speelgoed groeien, het is dus belangrijk om de behoeften van jouw hond te overwegen bij het kopen van nieuwe spullen. De sleutel is om speelgoed te vinden wat hij simpelweg niet kan neerleggen (denk aan de netflix van de hondenwereld), dat ook veilig en duurzaam is tegen tanden en klauwen.

Beste hondenspeelgoed

Van opgewaardeerde hondenballen tot de nieuwste technologie voor je viervoeter, we hebben de beste hondenspeelgoed voor elke pup op een rij gezet. Veel speelgoed komt zelfs met garantie, dus maak je geen zorgen als je harige vriend besluit dat het gewoon niet zijn ding is. Of je hond nu een puppy of een puppy-van-binnen is, wij hebben de beste hondenspeelgoed.

Beste algemeen: KONG Wobbler Dispenser

Als je op zoek bent naar een eenvoudig, maar door een hond geliefd speeltje, kan de Kong niet verslagen worden. We kozen voor de Kong Wobbler als de beste keuze omdat hij geschikt is voor bijna elke pup en uren lang honden bezig houdt. De Kong is bestand tegen extreme slijtage en is verkrijgbaar in verschillende grootte en sterktes voor puppy’s tot seniorenhonden.

De Kong kan worden gevuld met lekkernijen en kan, afhankelijk van de voedingsbehoeften van je hond, zelfs een volledige maaltijd bieden met een beetje plezier. Het is gemaakt van rubber en het grote formaat (geschikt voor honden van meer dan 10 kilo) is ongeveer 19 cm lang. Veel eigenaren vullen de Kong met bevroren pindakaas voor lange warme dagen, of gebruiken het om honden gedurende een paar uur tijdens de werkdag te vermaken. Ons favoriete eigenschap van de Kong Wobbler is dat het zowel een passief als actief speeltje kan zijn. Vul het met snacks en je hond kan zich bezig houden. Houd het leeg en stuiter het voor de hechtingstijd van de jonge hond. Uiteindelijk kun je niet verkeerd gaan met de Kong.

De 7 beste hondenspeelgoed om te kopen in 2019 9

Beste hondenfrisbee: CHUCKIT! Flying Squirrel

Veel rassen zijn geboren om te rennen, en lichaamsbeweging is de sleutel tot de gezondheid en het geluk van een hond. De CHUCKIT! Frisbees zijn geweldige alternatieve voor een standaard frisbee. Voor ons springt de CHUCKIT! Flying Squirrel er ver bovenuit. Veruit superieur aan een normaal werpspeelgoed is de CHUCKIT!, deze wordt geleverd met verhoogde zijkanten zodat jouw hond het gemakkelijk kan oppakken. Ook blijft het het hierdoor goed drijven in het water. Het heeft zelfs een ‘glow-in-the-dark’ functie voor nachtelijk spelen. Het wordt geleverd in een kleine, middelgrote en grote versie. Gebruikers geven aan dat de frisbee vrij sterk is en dus veel geweldadige speel plezier kan opleveren voordat je deze moet vervangen.

De 7 beste hondenspeelgoed om te kopen in 2019 10

Beste interactief: Trixie Pet Toy

Je werkdag kan een belemmering zijn voor je hond, maar het vinden van het juiste speelgoed om hem bezig te houden terwijl je weg bent kan de tijd die je aan hem besteedt een beetje beter maken. De Trixie Pet Toy is een geweldige oplossing voor verveelde pups. Gemaakt van duurzaam plastic met een rubberen vloer grip, de Trixie is een spel met meerdere compartimenten en laden waar een eigenaar snoepjes en voedsel kan verstoppen, hierdoor is de hond enige tijd bezig met het zoeken van de beloning. Dit speelgoed is geweldig voor puppy’s van middelbare leeftijd die zijn geworden in het oplossen. Is jouw hond in staat om de koelkast zelf te openen? Dan is de Trixie Pet Toy.

Het speeltje is ook goed voor de snelle eters. Doordat jouw hond druk bezig is met zoeken en oplossen kan er niet snel gegeten worden. Als je een hond heb die gestrest raakt als je hem alleen laat, of een hond die gewoon wat meer mentale stimulatie kan gebruiken is de Trixie een geweldige optie.

De 7 beste hondenspeelgoed om te kopen in 2019 11

Het beste voor jouw hond in huis

Goede voorbereiding is het halve werk.
Haal alles in huis wat jij nodig hebt voor jouw hond

Even snuffelen

Beste gadgetspel: iDog Midi automatische tennisbal werper

Heb je de nieuwe iPhone gekocht? Dan is het nu tijd om je puppy ook te verwennen. De iDog Midi is een speeltje dat voor je hond en voor jou leuk is. Je hond kan urenlang plezier hebben aan het ophalen van de bal die jij werpt. De iDog Midi (of Mini) kan op maat gemaakt ballen lanceren zonder dat je zelf ook maar een vinger hoeft op te tillen. De oplaadbare batterij betekent geen rommelige koorden in de achtertuin en heeft een trechter zodat jouw hond de bal kan terug brengen voor de volgende lancering.

Het mooie aan de iDog Midi is dat je zelf kan bepalen hoe ver de bal wordt gegooid. Dit zorgt er voor dat jij maar ook je hond zich zeker niet verveeld omdat het continue een andere worp is. De iDog Midi wordt geleverd met een afstandsbediening. Wil jij je hond echt verassen of heb je het gevoel dat je hond totaal niet moe wordt hoevaak je ook met hem speelt? Dan is de iDog Midi voor jullie beide een fantastische uitkomst.

De 7 beste hondenspeelgoed om te kopen in 2019 13

Beste Tug Toy: West Paw Design Zogoflex Bumi

Niet alle tug toys zijn hetzelfde en de Zogoflex Bumi valt zeker op. De Zogoflex Bumi heeft de vorm van een “S” en is gemaakt van BPA-vrij plastic, daardoor is het veilig voor sterke kauwers. De unieke vorm stimuleert het spel tussen twee honden, het is dus een geweldige optie voor als je meerdere puppy’s hebt. De Zogoflex Bumi wordt geleverd in kleine en grote maten, biedt 3 heldere kleuren en drijft goed in het water. De Zogoflex Bumi is onze keuze voor best tug toy vanwege de garantie. Is het speeltje kapot gegaan dan zal het bedrijf het vervangen of het geld terugbetalen, dit is ideaal voor de hondenliefhebbers die weten dat hun hond alles gauw kapot maakt.

De 7 beste hondenspeelgoed om te kopen in 2019 14

Beste voor nerveuze honden: Smart Pet Love Snuggle Puppy

Nieuwe pups en nieuw geadopteerde kinderen hebben vaak last van angst als ze zich proberen aan te passen aan hun nieuwe huis. De Smart Pet Love Snuggle Puppy-speelgoed is ontworpen om slaapangst te verminderen. De knuffel probeert de moeder van een hond na te bootsen met een zachte hartslag en een zelfopwarmende functie om zelfs de meeste nerveuze honden gerust te stellen. Het komt in acht verschillende ontwerpen maar elk werkt op dezelfde manier. Een enkelvoudige 24-uurs wegwerpbaar warmtepakket is inbegrepen (deze is makkelijk te vervangen door elk winkelgekochte versie) en de Snuggle Puppy is oplaadbaar waardoor hij elke lading ongeveer twee weken vasthoudt.

Vele hondeneigenaren zeggen dat de Snuggle Puppy een redder in nood was voor de eerste nachten van hun puppy thuis. Toch werkt deze ook geweldig met honden die angstig worden als ze gaan reizen. De kalmerende effecten van het knuffeltje strekken zich uit tot lang na de levensduur van de batterij. Voor veel honden blijft het jarenlang een favoriet slaapspeelgoed.

De 7 beste hondenspeelgoed om te kopen in 2019 15

Beste bal: Wobble Wag Giggle Ball

De Wobble Wag Giggle Ball is een verslavend speeltje waarvan honden eigenaren zeggen dat hun hond het niet kan neerleggen. Gemaakt van sterk plastic maakt het speelgoed een uniek giechelend geluid waar je hond dol op zal zijn. Het heeft zes vakken waarmee honden het gemakkelijk kunnen oppakken. Je hond kan hier zelf uren lang mee bezig zijn zonder dat je zelf ook maar een vinger hoeft op te tillen. Het is groot genoeg waardoor het niet onder je meubels verdwijnt en weeg iets minder dan een halve kilo.

Er wordt zelfs gezegd dat het speeltje zo leuk kan zijn voor je hond dat je het speeltje echt moet afpakken om weer aandacht van je pup te krijgen. Hoewel je misschien moe wordt van het kenmerkende kronkelgeluid na urenlang speel plezier is het prima voor korte momenten.

De 7 beste hondenspeelgoed om te kopen in 2019 16

Hoe zorg jij dat je hond zich niet verveelt?

Heb jij nog tips doen we absoluut moeten weten? Laat vooral een comment achter zodat we elkaar een beetje kunnen helpen. We horen graag elke tip!

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties